Sputnik Sjunger


Jag har krakor i granen!


Morotskalas

Morötter är lite läskiga, både rivna och hela, men då matte bestämmer sig för att äta dem då ser det riktigt kalasigt gott ut. Alla krakorna ville ha :D


Morotsnäbbstift


Vi har esse i granen!

Sjunger julsånger

Sputte sitter här och snackar och sjunger på, sen blir han tyst en stund. Då börjar matte sjunga julsånger för att göra honom glad och direkt så sjunger han med matte. Det är ju roligare att sjunga duett än solo!


Gullig Sputte från i somras i Carls händer!


Bästa bilden på Kråkan!

Trakasserier

Efter lite trakasserier från några "okända" människor i kommentarsfälten på min blogg så kommer här en uppdatering ;) Jag vet att jag har varit väldigt seg på att uppdatera och jag har inte mycket att säga. Jag lägger upp lite bilder så kanske ni blir glada!


Kråkan är fridas lilla gentleman! det går inte en dag då jag inte tänker på honom :) <3
Det här är bilder från då kråkan var och hälsade på hos mig i somras


Varje bild på luna i denna mapp så är kråkan med! Han ville inte lämna henne för hon var ju så vacker :D


Flingan har dessutom hittat sin favoritleksak i hela världen! Tofsen är mysig tycker hon, hon brukar stoppa huvudet under tofsen och headbanga, kan tänka mig att det är ganska mysigt med trådarna som killar henne över huvudet och nacken/kroppen (hon är ju så liten så hon försvinner i tofsen) ;)Ett vackert porträtt på en vacker tjej


Söt tjej som övergett gungorna ett tag :)Nu får ni ha tålamod tills nästa inlägg kommer!

bajsbajs!/Fritta

Tapeterna måste skyddas!

Kråkor och sparvar älskar att bita på tapeter, och när man har nya tapeter kanske det inte känns så roligt att släppa ut fåglarna på en gång! Men jag har lösningen!

Du behöver:

x antal bordstabletter i plast
Något att sätta upp dem med (jag har valt vita krokar som man har till betongvägg)
Hammare
Sax

Mät ut hur många tabletter du behöver, spika upp (jag har även använt hjälp av gardinfästena!) Klipp till bitar som ska vara lite nedåt på sidorna (åtminstone sparvarana är djävlar på att sträcka sig) Spika upp.

Smart är ju om man använder tabletter som matchar inredningen eller är transparenta. Njut av hela tapeter!


Det ser faktiskt diskretare ut i verkligheten. :)

Kort uppdatering

Tapetseringen är klar och kråkorna och sparvarna är tillbaka i sina burar! Sparvarna flyger omkring i obotlig lycka efter att ha varit i en för liten bur, vi har bjudit på äpple som fredsgåva och det gottas rejält med det :)

Jag har även klätt granen igår med hjälp av emma som har bloggen http://alltidgottmedenbulleeftermaten.blogg.se ´:) det var väldigt mysigt!


En äkta hampisgran! :D


Riva tapet

Som många vet så är kråkor och sparvar experter och helt maniska i att riva tapet ;) Så lite livat blev det då målarkludden var här och rev bort all tapet i v-rummet. OJ vad de var nyfikna!


VI VILL OCKSÅ!! Varför får han riva tapet och inte vi matte?


här är tapeten som visade sig under mååånga lager tapet. Så just nu har jag ett grönt vardagsrum, imorgon börjar väl själva tapetseringen.

Hejsvej

Tapetsering

Hej!
Nu kommer fåglisarna inte få vara ute på några dagar då det håller på att tapetseras om här hemma, just nu pågår det målning i hallen. På måndag ska de väl börja med v-rum och kök så kråkorna kommer få flytta in i sovrummet och sparvarna i den mindre buren som går att flytta runt så att det inte blir några problem för varken kråkorna eller målarna. Målaren kommenterade hur fin min bur är! (den nya) och så berättade han att han målat hos en kvinna som hade 50(!!) undulater, så jag kanske inte är så extrem ;)

Vi hörs när tapetseringen är klar, kanske blir några in bur-bilder och kanske några bilder på min "skydda tapet-lösning" som kommer att komma ovanför fönstrerna

Hej så länge!


Sputte <3 Matte


Sussilull


Sputte följde mig överallt, här är vi påväg till köket


Mattes armband glittrar fint!


Bergsklättra på matte :)

Dålig på att uppdatera

Hej! Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste, men här kommer lite bilder från de senaste dagarnas äventyr!


Luna är skraj för Flingan

Flingan känner sig som en prinsessa


Esse har blivit lite bitig och måste för tillfället nästan alltid hanteras med pinne :P


Luna konfronterar flingan...


vääääs


Men vafan finns det gröna också?! JAG STICKER!


Sputte Snäll

Sputte flyr från Flingis (ingen idé då flingan bara följer efter)


Flingan lekte i hallen


Modig dora!


Jättemodig lupin och dora! (Esse lite sur för att Lupin har hennes plats)


Buskråkor!Sputte gillar att sova mjukt :)


Gullparet :)

RSS 2.0