Inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest i kråkburen. Elvis och Nellie fick flytta in. De anpassade sig direkt! Nellie sprang runt i hela buren och lekte med alla leksaker :D Man måste ju testa allt!
Elvis gick direkt ner på botten och började massakera tidningarna, sicken buse, de andra brukar bara traska omkring där men Elvis ska verkligen röra runt hela botten :)

Lupin och Dora har dock fått flytta in i den mindre buren tills på fredag då de ska medicineras, jag kom fram till det beslutet att det blir enklare då med färre panikflygningar och därför mindre risk för skada.

Lupin är störtförälskad i Elvis, haha, han älskar att charma sig framför honom (förmodligen vill han väl visa sig som störst bäst och vackrast, men det är hiskeligt sött)

De små charmtrollen :)
Elvis är den mest toffliga lilla kille som finns! Det är som att han är i omloppsbana runt Nellie då hon är jorden och han är månen. Haha inte helt omöjligt med tanke på hur rund hon är ;) hihi det är en av de bästa sakerna med nellie, hon ser så (och är!) himla go ut.

Lupilupen och Elvis

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh det är så kul att få läsa om "mina" pippisar, och hur dom anpassar sig till deras nya hem! Det är inte alltför sällan som jag saknar dom! Ha det bäst! Kram /Lovisa

2010-02-23 @ 16:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0