Filmer

Hej
Jag vet att det dröjer länge mellan inläggen och därför tänkte jag nu skämma bort er med två videor för tack för att ni fortfarande kollar min blogg (om ni gör det) ;)

Lupin fortsätter vara tokig i Elvis... Han går efter honom väldigt ofta och ibland har man till och med sett hur han står med ansiktet uppkört i Elvis ansikte och visslar som en tok. Elvis säger ifrån då han blir less iaf :)

Nu håller Elvis på och visslar som en tok just nu, jag tror han härmar någon väckarklocka av något slag? Eller något liknande.

Här är ett smakprov på hur lupin visslar till Elvis. (Och ja det är Elvis och inte Nellie, jag har aldrig sett honom gå efter nellie)


Och här är ett lite kul klipp som jag filmade också :) Tycker det är roligt för det händer lite mer i detta. Observera hur de reagerar när jag visslar i början :D
Lupin är så himla lätt att trigga bara genom att smacka lite.Tack och hej, kanske kommer upp ett till filmklipp men de är så himla röriga de andra. Men det finns ett som jag nästan bara måste lägga upp!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha söta rara pippisar:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0